promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla terhességi tesztet csinált a Nyerő Párosban, már két napja késett a menstruációja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megfogant az első Nyerő Páros-baba a villában?​

Az, hogy a legalapvető kérdéseket kérdezik meg egymástól a celebek egy fontos témánál, már meg se lep igazából. Hiszen, ha Berki Mazsi nem tudja hogyan kell gyászolni, Kulcsár Edinának meg arról nincs fogalma, hogyan lett terhes, akkor miről is beszélünk? Értem én, ha butának tettetjük magunkat – de miért kell lemenni egy bizonyos színt alá?

A Nyerő Páros legújabb részében Hódi Pamela és Megyeri Csilla ültek egymással szemben a villa egyik kinti kanapéján, és arról beszélgettek, hogy Csillának már két napja késik a menstruációja, folyton elsírja magát, és állandóan mosdóba kell mennie. Amikor a Debreceni Református Hittudományi Egyetemet végzett influencer kiejtette a száján a pár napos menstruációs késést, Pamela automatikusan és teljesen ösztönből nevetett fel: kicsit olyan volt ez a nem tudatos viselkedés, mintha azt mondaná ezzel, hogy „Komolyan? Két nap késés, és már tesztet akarsz csinálni? Tudnék mesélni!" Neki talán jobban el is hisszük, hiszen mégiscsak két gyermek anyukája.

De igazi barátnői, vagy inkább női szolidaritás módjára a végén Pamela biztatta Csillát, és rávette a teszt elkészítésére, ami már ott viritott a lánynál elrejtve. Mielőtt azonban felálltak a kanapéról, hogy kiderítsék a sejtelmes titkot, Hódi teljes naivitással feltette a nagy kérdést az izguló lánynak:

„Tudod, hogy kell?"

Mire Csilla a maga legtermészetesebb módján csak annyit felelt, hogy persze hogy tudja, mivel csinált már jó párszor tesztet.

Be kell vallanom, nem igazán értettem a jelenet lényegét, mintha csak egy jól megírt forgatókönyvű szappanoperába csöppentem volna, ahol a nem színészek éppen próbálják előadni, amit megbeszéltek a rendezővel, viszont mindenféle érzelem nélkül. Azt legalább megtudtuk, hogy a két celeb szerint érthető, ha a férfi inkább kislányt szeretne, mivel a lányok úgyis apásak, és hogy Csilla és párja, Zsolt is lányos családként képzelik el a jövőjüket.

A teszt viszont most negatív lett, úgyhogy sajnos nem lesz Nyerő Páros-baba. Egyelőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás