promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina végre tiszta vizet öntött a pohárba - Valóban terhes G.w.M-től?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Futótűzként terjedt a szóbeszéd, hogy Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeküket várják, most pedig kiderült az igazság.

Pár hónappal ezelőtt rendesen meglepte az országot Kulcsár Edina és Csuti, mikor bejelentették, hogy elválnak. Sokan még csak nem is sejtették, hogy ez csak a kezdet volt, hiszen Edina mindössze három nappal később felfedte, hogy máris összejött G.w.M-mel, akivel azóta is boldogok együtt. Sőt, nemrég felmerült a pletyka, hogy az influenszer/üzletasszony/énekesnő már 6 hetes terhes, de ezt később, egy nagy bulvárlapban fogják hivatalosan megosztani a világgal, mivel még várják, hogy kiderüljön a baba neme – de úgy tűnik, hogy ebből semmi sem igaz, Kulcsár Edina most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Na erről meg ne is beszéljünk! Nem így akartam, hogy megtudjátok. Majd én is figyelem a nagy bulvárlapokat. Kíváncsi leszek, hogy fiú vagy lány lesz. #eztmégénisemésztem”

– írta poénkodva Kulcsár Edina egy InstaStoryban.

A híresség manapság ritkán reagál az internetes szóbeszédekre, hiszen többször is elmondta már, hogy ezeket a negatív dolgokat igyekszik kizárni az életéből, de úgy tűnik, hogy most kivételt kellett tennie, ami érthető, mivel elég komoly dologról van szó.

Kulcsár Edina amúgy régebben reagált a gyermekvállalás témára G.w.M-mel, és azt mondta, hogy ez legyen az ő titkuk – valószínűleg ez indította el a fenti, hamisnak bizonyuló pletykát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás