promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti elárulta, erre vágyik a mindennél jobban
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti több hónapja döntöttek úgy, hogy elválnak az útjaik. A páros két tagja egy darabig még kénytelen volt egy fedél alatt élni, de végül két hónapja az üzletember úgy döntött, hogy inkább szállodába költözik.

Bár biztosan nem volt könnyű döntés egy rideg szállodára cserélni az otthon melegét, exével sem lehetett egyszerű együtt élni, főleg azután, hogy kiderült Kulcsár Edina egy másik férfiba, G.w.M-be szerelmes.

Bár a szálloda minden igényét kielégíti, azért messze nem olyan, mint egy igazi otthon.

„Jelen élethelyzetemben ez egy hatalmas segítség volt. Ez a hely mindenben maximálisan a kényelmemet szolgálja. Eddigi mindennapjaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege”

– nyilatkozta.

Csutinak azért is nagy szerencséje van, mert egy barátjának köszönhetően fizetnie sem kell a hotel szobáért.

„Ezért jó, ha az ember számíthat a barátaira. Hála a jó Istennek, nekem több is jutott belőlük, így ebben a helyzetben bárkihez is fordulok, mindig nyitva vannak előttem az ajtóik”

– mondta hálásan.

Jelenleg egy Duna-parti szállodában él, ahol a szobák nagyjából 40 ezer forintba kerülnek éjszakánként, bár a luxus szálloda árai miatt nem kell aggódnia, a saját lakásán még dolgoznak a munkások, így még várnia kell, mire beköltözhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás