promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván odasózott G.w.M-nek és Kulcsár Edinának Csuti egyik rajongója
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csutiért most szabályosan odavannak a nők.

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

A rapper nagy rajongótáborral rendelkezett, de még neki is fura volt, hogy hirtelen az összes magazin címlapján ő szerepelt Edinával.

Fogjuk rá, hogy Csuti valamilyen szinten megbékélt a helyzettel, de azért sosem lesznek puszipajtások a rapperrel.

Kulcsár Edina és G.w.M közben a fellegekben jár, és jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nem fellángolás ez az egész, de persze ez még a jövőben változhat.

Csuti közben igyekszik új embert varázsolni magából. Nem erőltet semmit, de nem is zárkózna el attól, ha érkezne egy új szerelem az életébe. Lehet nem is lenne butaság valamilyen ismerkedős valóság showt összedobni vele, de ezt a kereskedelmi csatornáknak kell lemeccselni.

Szabó András Csuti közben nem csak szakmailag fejleszti magát, hanem a testét is helyrerázta. Az új félmeztelen fotójáért rajong a tömeg, persze 99%-ban a hölgyek. Egy rajongók még  G.w.M-nek és Kulcsár Edinának is odasózott egyet a kommentjével.

„Hihetetlen, hogy arra a csövesre cserélt az Edina”

De akadt ilyen is:

„Nagyon jó pasi vagy, bolond volt Edina, hogy hagyott elmenni”.

A hölgyek közül volt olyan, aki azonnal felajánlkozott, hogy lesz Csuti új barátnője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás