promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered még? Így néz ki most 53 évesen a CSI: Miami helyszínelők szöszi csúcsbombázója, akiért rajongott Magyarország
Borítókép:  ©CBS/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Procter 53 éves lett, ő játszotta a Magyarországon elképesztően népszerű sorozatban Calleigh Duquesne szerepét.

A CSI: Miami helyszínelők a világ egyik legnézettebb sorozata a mai napig, pedig már bő 10 évvel ezelőtt befejeződött, ám nagyon sok csatorna még most is játssza, hiszen örök érvényű nyomozásokat látunk benne. A széria elképesztően jó karaktereket adott az egyetemes sorozatkultúrának.

Itt van például a széria abszolút ikonikus figurája, Horatio Caine, akinek valószínűleg mindenki emlékszik popkulturális beszólásaira, és persze pimaszul zseniális belépőire is, amikor napszemüvegben felegyenesedett, majd odapirított valami egyetemes bölcsességet annak, akivel épp tárgyalt.

De a szériában mindenkinek elképesztően jó karaktere volt, itt van például a sorozat abszolút csúcsbombázója, Calleigh Duquesne, akit a gyönyörű Emily Procter alakított. A színésznő 2016-ig forgatott amúgy filmeket, utána pedig kivonult a filmszakmából. Amúgy pedig a CSI: Miami helyszínelők előtt és után is rengeteg filmben láthattuk őt. Olyan nagy költségvetésű és A-kategóriás alkotásokban is, mint például az 1996-os Jerry Maguire című film, ahol Tom Cruise mellett tűnik fel. Játszott az 1997-es Hazárd megye lordjaiban, sőt, még 1995-ben egyszer a Jóbarátokban is feltűnt, mint Joey Tribbiani párja. Emily Procter amúgy nagy aktivista, számos nonprofit szervezet kommunikációs munkájában segédkezik.

Így néz ki most 53 évesen a gyönyörű színésznő:

Így néz ki a sorozat többi szereplője:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás