promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan felismerhetetlen: így néz ki most a CSI: Miami helyszínelők pimaszul jóképű rendőre, akit imádott fél Magyarország
Borítókép:  ©CBS/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horatio Caine-re rá sem lehet ismerni, nagyon megváltozott a sármos színész.

A CSI: Miami helysznelők az Amerikai Egyesült Államokban a 2000-es évek elejétől futott egészen 2012-ig, a széria elképesztő népszerűségre tett szert az évek alatt, miközben a részeket hétről hétre tízmilliók követték nyomon a televízióban, pontosabban a CBS-en, ahol eredetileg sugározták.

Sokszor úgy is hivatkoztak rá, hogy a legnézettebb amerikai széria a világon. A népszerűségét pedig nagyban köszönhette a kiváló kasztingjának is, hiszen elképesztően jó színészeket válogattak össze a sorozatra, akik között mindig nagyon jól működött a kémia is. A sorozat végül 232 részt élt meg, Magyarországon is hatalmas rajongótáborra tett szert, többek között A Viasat3-on, a Cool TV-n és az RTL Klub-on is futott.

A sorozat legerőteljesebb színésze, ikonikus alakja Horatio Caine hadnagy volt, akit David Caruso alakított az évadok során. Ő volt a helyszínelők csapatának vezetője, akinek az életét beárnyékolta egy szörnyű tragédia is a sorozatban, ugyanis a testvére még bevetés közben halt meg.

A színészt kevés filmben láthattuk, pedig karrierje még a távoli múltba vesző 1980-ban kezdődött. Ám elsősorban üzletember volt élete során, Miamiban is üzletet nyitott, és csupán amolyan mellékállásként játszott a CSI: Miami helyszínelőkben is. Jelenleg visszavonult a színészettől, művészeti bizniszben utazik Miamiban.

Így néz ki most a színész:

(via Filmezzünk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás