promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas titkot őriznek a Celeb vagyok, ments ki innen! készítői, megtörtént az óriási bejelentés
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy ember kivételével kiderült, hogy kik lesznek a Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadában.

Október 17-én, hétfőn indul el az RTL Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amit ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani fog vezetni. Nemrég a csatorna bejelentette az első szereplőket: Curtis, Nyári Dia, Janicsák Veca, és a Keresztanyu színésze, Lengyel Ferenc is nekivág a dzsungelnek.

Az RTL Magyarország most pedig lerántotta a leplet a többi szereplőről is, akik között van néhány meglepő név is. A celeb próbáló versenyben részt vesz Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, az influenszer Merci, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, Múcska Gergő gazda, illetve egy titokzatos játékos is, akiről egyelőre nem tudni, hogy kicsoda, szóval lesznek még itt izgalmas bejelentések és meglepetések.

Hogy kik maradnak majd a verseny végéig a dzsungelben, arról ezúttal is a nézők fognak dönteni, hiszen szavazhatnak róla, hogy melyik hírességet mentik ki vagy melyiket teszik ki még több megpróbáltatásnak Kolumbiában. A Celeb vagyok, ments ki innen! vadonatúj évada október 17-én kezdődik, és minden hétköznap 21 órától, hétvégeken pedig 19 órától lesz látható az RTL Klubon. Arra pedig, hogy ki lesz a dzsungel királya vagy királynője, már komoly találgatások vannak a közösségi médiában.

Egyesek szerint nem kérdés, hogy Curtis az első kiesők között lesz, mivel sokan úgy vélik róla, hogy nincs benne elég kitartás. Nyári Diát egy erős nőnek tartják a műsor kedvelői, de szerintük hamar ki fogja dobni a dzsungel. A mostani nevekről egyelőre még nem nyilatkoztak, mivel elég friss a bejelentés, de az első négy szereplő közül Lengyel Ferencet tartják a legesélyesebbnek a győzelemre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás