promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis és Nyári Dia is nekivág a dzsungelnek a Celeb vagyok, ments ki innen új évadában
Borítókép:  RTL/Sárosi Zoltán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bejelentették a Celeb vagyok, ments ki innen új szereplőit.

Már nem kell sokat várni a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadáig. Az RTL Klub népszerű reality-je utoljára 5 évvel ezelőtt volt képernyőn, akkor Kabát Peti lett a Dzsungel Királya. Az előző 5. évadot Lékai-Kiss Ramóna és Puskás Peti vezették, most viszont visszatér az eredeti műsorvezető páros, ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani fogja borzolni a celebek idegeit - ezúttal Kolumbiában.

Most ismét celebet próbáló kihívásokkal várja a vadon a hírességeket, akik szembenézhetnek legnagyobb félelmükkel is, azonban a versenyzőkre további megpróbáltatások is várnak: többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Természetesen most is a nézők szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, dönthetnek arról, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy hagyják, hogy tovább „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

Több híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak, de egyelőre csak négyet lepleztek le a műsor készítői: Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig az is kiderül, kik azok, akik szintén vállalják a kihívásokat, amelyeket a kolumbiai dzsungel és a műsorvezetők biztosítanak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! adásait október 17-től, minden hétköznap 21 órától, hétvégén pedig 19 órától láthatják az RTL Klub nézői.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás