promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás az X-faktorban – miért döntött így a csatorna?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan változás az X-faktor kapcsán.

Akik az elejétől fogva követik a magyarországi X-faktor adásait, emlékezhetnek rá, hogy a 2010-es első évadban még két külön hétvégén adták le a Tábor részeit is. Ez a 2. évadnál változott meg, az RTL Klub 2011 óta egymást követő két nap, szombaton és vasárnap sugározta a Táborban történteket, és ez a tradíció egészen mostanáig kitartott.

Az RTL viszont most szakít ezzel a hagyományával, és visszatérnek a kezdetekhez. A 11. évad Tábor-adásait is két héten keresztül követhetik a nézők, vagyis az első részét október 1-jén, szombaton, a másodikat pedig október 8-án, szombaton láthatjuk.

Ennek oka egyelőre nem tisztázott, valószínűleg az állhat a háttérben, hogy az X-faktor ne versenyezzen a Sztárban sztár leszek vasárnapi adásával; minden bizonnyal a csatorna nem akarja megkockáztatni, hogy a TV2 showműsora miatt alacsonyabb nézettséggel fusson az első számú produkciójuk.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon a mentorház adásait is két külön hétvégén fogják-e leadni, vagy ott megmarad a tradíció, és két egymást követő napon fogják sugározni. Mindenesetre az biztos, hogy elképesztő izgalmak várhatók a Táborban is, ahol Herceg Erika megint megsértődik, és megdöbbentő kijelentést tesz

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás