promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Marty McFly dögös anyukájára a Vissza a jövőbe című filmből? Így néz ki most, 61 évesen a színésznő!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vissza a jövőbe sztárja, Lea Thompson szebb, mint valaha.

1985-ben mutatták be a Robert Zemeckis által rendezett Vissza a jövőbe című filmet, ami gigantikus siker lett, ráadásul instant klasszikussá vált. A filmben Marty McFly (Michael J. Fox) Doki (Christopher Lloyd) időgépével visszamegy a múltba, ahol véletlenül meggátolja azt, hogy a saját szülei egymásba szeressenek, így veszélybe kerül az élete, ezért elhatározza, hogy összehozza őket valahogy – közben pedig veszélyes, mókás szituációkba keverednek.

Magyarországon is sokak kedvence a Vissza a jövőbe, ami tényleg akkora kultuszfilm, hogy nemrég valaki óriási összeget fizetett érte kazettán:

A Vissza a jövőbe egy tökéletes alkotás, amiben minden klappol, ezért örökre imádni fogja a közönség. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy a színészek is remekül lettek kiválogatva, hiszen Michael J. Fox és Christopher Lloyd is zseniálisak a filmben – de nem szabad megfeledkezni Lea Thompsonról sem, aki Marty McFly anyukáját, Lorraine-t alakította, aki furcsa módon tudtán kívül teljesen belehabarodik az ő idejében még meg sem született, saját fiába.

Lea Thompson most 61 éves, és jelenleg is aktívan színészkedik, bár azóta is a Vissza a jövőbe a pályafutásának legnagyobb sikere – pedig egyebek között szerepelt az utóbbi évtizedekben a Cápa harmadik részében, illetve a Howard, a kacsa, J. Edgar - Az FBI embere és a Vörös hajnal című filmekben is.

Lea Thompson nemcsak színésznőként aktív, hanem rendezőként is, hiszen például a Star Trek: Picard, illetve a Stargirl című sorozatoknál is készített részeket. Sőt, még a lánya is színésznő lett: Zoey Deutch a Zombieland második részében alkotott maradandót, de a Miért pont ő? című vígjátékban is remekelt.

Így néz ki most Lea Thompson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás