promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorsdöntő csapás? Meghan Markle és Harry herceg óriási bajban lehet, nem várt helyről jött a nyomás
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos dolgok szoríthatják a párost.​

Harry herceg és Meghan Markle a brit királyi család leginkább foglalkoztatott tagjai a médiában, ez azt jelenti, hogy nemcsak cikkeznek róluk, hanem maguk is tartalomgyártók. Meghannak van például a Spotify-on egy hallgatott csatornája is, az Archetypes podcast-műsor, amely ugyan most egy ideig nem közölt friss adásokat, egy friss bejelntés nyomán már tudjuk, hogy október 4-én érkezik a következő etapja. Amely abból a szempontból is érdekesnek ígérkezik, hogy érinti-e, és ha igen, akkor miként, milyen sztoriszövéssel beszélnek majd II. Erszébetről, az új királyról, III. Károlyról, illetve összességében a királyi családról az új körülmények között.

Valószínűleg az október 4-i adás most minden rekordot meg fog dönteni.

De nemcsak podcast-csatornája van a sussexieknek, hanem bizony állítólag komoly szerződések kötik őket a streamingóriás Netflix-hez is,  amelynek keretében egy dokumentumfilmet készítenek a cég számára. A Netflix pedig azt szeretné, ha ez a széria mihamarabb elkészülni. A szóbeszédek szerint a streamingóriás azt szeretné, ha még idén decemberben debütálna a sorozat, nem sokkal A korona új évadja után.

Ám több forrás arról számolt be, hogy a susexiek húzzák az időt, mivel II. Erzsébet halála mindent megváltoztatott, új helyzet alakult ki, és szeretnék finomítani a sorozat mondanivalóját, szeretnének finomítani azon, ahogy a dokumentumsorozatban ábrázolják Károlyt, Katalint és Vilmost. A Page Six-nek nyilatkozó névtelen forrás arról számolt be, hoyg egyelőre nem tudni, hogy mi lesz, mivel az a helyezt áll fent, hogy Harryék 2023 év végéig tolnák a sorozat bemutatását, míg a Netflix még idén szeretné azt megmutatni a nagy nyilvánosságnak. Így pedig nagyon kényelmetlen szituációba került a páros, hiszen a dokumentumfilm finomítása talán el is veheti annak élét, pedig a kíváncsi szemek talán éppen az "élt" várták mindig is.

Fura dilemmába került a páros, a döntés pedig kihathat családjukkal való jövőbeli kapcsolatukra is.

Korábban amúgy elképesztő pletyka kapott szárnyra, miszerint Meghan Markle még akkor is felvételeket készített a brit királyi családról, amikor a páros Vilmossal és Katalinnal közösen járult az alattvalók elé II. Erzsébet halála után, szerintük ez a kép volt a bizonyíték:

(via Joy.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás