promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle váratlan bejelentést tett, a fél világ erre fog most figyelni
Borítókép:  Profimedia/Cover Images/INSTARimages.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon érdekesnek ígérkezik az elkövetkező időszak.

Nem csitul a médiazaj Meghan Markle és Harry herceg körül, az elmúlt időszakban nagyon sok újabb vád érte a Sussexieket, miközben a média elképesztő történetekkel van tele a párról, főleg most, hogy egy újabb könyv fog megjelenni az életéről, amelyben rengeteg forrás is megszólalt, hogy leleplezzék a hercegnő viselkedését. A korábbi alkalmazottak még arról az időszakről beszéltek a könyv szerzőjének, amikor Meghanék ott éltek a brit királyi család közelében, mielőtt még elköltöztek volna Kaliforniába. Így pedig talán egy kicsit jobban árnyalja az új alkotás arra a kérdsére adott választ is, hogy miért költöztek el a Sussexiek Amerikába?

A válasz valószínűleg nagyon összetett, és az egész képet sosem fogjuk teljes valójában látni, ám egyre több mozaikdarabot talán igen. A könyv amúgy majd októberben jelenik meg, szerzője Valentine Low, a címe pedig az, hogy Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown.

Ám a nyilvánosság előtt most Meghan Markle-nek van egy nagyon hallgatott podcast műsora, ahol bizony mindenre azonnal tud reagálni, ezért is érdekli ez a műsor nagyon a hallgatóságot. Ám II. Erzsébet halála óta nem készült epizód, így nem nagyon lehetett tudni, hogy mikor tér vissza új etappal. A gyászidőszak letelt, és Meghan Markle bejelentette, hogy a műsor bizony visszatér.

Az Archetypes új részének már az időpontját is tudjuk, október 4-én jön ki az új műsorrész.

A kérdés persze adott, és valószínűleg a fél világot ez érdekli. A műsor most II. Erzsébettel fog foglalkozni? Ha igen, miképpen tekint majd vissza Meghan Markle őfelségére és őfelsége emlékére? A választ egyelőre nem tudni, mert a műsorról nem árultak el részleteket, de sokan sejteni vélik, hogy erről is szó lesz majd a műsorban, amely így még nagyobb érdeklődést kelt majd világszerte. Még az is megeshet, hogy Meghan részéről olyan dolgokat hallunk, amelyekről eddig sosem beszélt a nyivánosság előtt.

(via ELLE)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás