Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt a kínos videó, Meghan Markleről terjed a neten a nem mindennapi felvétel

Itt a kínos videó, Meghan Markleről terjed a neten a nem mindennapi felvétel

Zene, Film & Kultúra

Itt a kínos videó, Meghan Markleről terjed a neten a nem mindennapi felvétel

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:38

Rengeteg videó látott napvilágot arról az esetről, ahogy Meghan Markle a gyászoló britekkel találkozott.

Az elmúlt években egyre jobban hűvösebb lett a viszony Meghan Markle és Harry herceg, valamint a brit királyi család többi tagja között. A sussexiek Amerikába költöztek, és utá rendkívül sok sajtómegjelenés jött velük kapcsolatban. A média pedig nagyon sokszor főoldalon hozta a viselt dolgaikat. Az elmúlt időszakban nagyon keveset is járt odahaza Harry herceg, Meghan Markle pedig még kevesebb időt töltött az Egyesült Királyságban. Amikor azonban Londonban jártak II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén, akkor még az is megesett velük, hogy a tömeg kifütyülte őket.

A megítélésük tehát korántsem ellentmondásos, sok rajongójuk van, de nagyon sokan vannak olyanok is, akik nem szimpatizálnak velük. Épp ez a kettősségg tükröződött akkor is, amikor a pár hazalátogatott, hogy közösen vegyenek részt a családdal a gyász pillanataiban. Úgy tűnik közben, hogy Harry és Vilmos is kibékültek. A két pár amúgy közösen jelent meg, hogy a gyászolókkal találkozzanak Londonban.

A tömeg megosztóan viselkedett Meghan Markle-lel, volt aki megölelte, volt aki kezet is fogott vele, de olyan is volt, aki rá sem hederített Meghan-ra, amikor a sussexi megjelent előtte. Rengeteg felvétel készült az alattvalókkal történő találkozásról, a YouTube-ra is került fel ezekből bőven, de van egy olyan, amely nagyon kitűnik, és már a fél világsajtót bejárta. A The Sun számolt be róla először, és még videót is közöltek a hidegvérű nőről, aki egyáltalán nem akart kontaktusba lépni Meghan-nal:

(via Szeretlek Magyarország)

Borítókép: Profimedia - illusztráció