promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a kínos videó, Meghan Markleről terjed a neten a nem mindennapi felvétel
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg videó látott napvilágot arról az esetről, ahogy Meghan Markle a gyászoló britekkel találkozott.

Az elmúlt években egyre jobban hűvösebb lett a viszony Meghan Markle és Harry herceg, valamint a brit királyi család többi tagja között. A sussexiek Amerikába költöztek, és utá rendkívül sok sajtómegjelenés jött velük kapcsolatban. A média pedig nagyon sokszor főoldalon hozta a viselt dolgaikat. Az elmúlt időszakban nagyon keveset is járt odahaza Harry herceg, Meghan Markle pedig még kevesebb időt töltött az Egyesült Királyságban. Amikor azonban Londonban jártak II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén, akkor még az is megesett velük, hogy a tömeg kifütyülte őket.

A megítélésük tehát korántsem ellentmondásos, sok rajongójuk van, de nagyon sokan vannak olyanok is, akik nem szimpatizálnak velük. Épp ez a kettősségg tükröződött akkor is, amikor a pár hazalátogatott, hogy közösen vegyenek részt a családdal a gyász pillanataiban. Úgy tűnik közben, hogy Harry és Vilmos is kibékültek. A két pár amúgy közösen jelent meg, hogy a gyászolókkal találkozzanak Londonban.

A tömeg megosztóan viselkedett Meghan Markle-lel, volt aki megölelte, volt aki kezet is fogott vele, de olyan is volt, aki rá sem hederített Meghan-ra, amikor a sussexi megjelent előtte. Rengeteg felvétel készült az alattvalókkal történő találkozásról, a YouTube-ra is került fel ezekből bőven, de van egy olyan, amely nagyon kitűnik, és már a fél világsajtót bejárta. A The Sun számolt be róla először, és még videót is közöltek a hidegvérű nőről, aki egyáltalán nem akart kontaktusba lépni Meghan-nal:

(via Szeretlek Magyarország)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás