promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle valami tiltott dolgot viselt a ruhája alatt Erzsébet királynő megemlékezésén?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az amerikai hercegné körül megint áll a bál.

A brit udvari körök ismerői szerint komoly vita alakult ki Károly herceg és fia, Harry között Erzsébet királynő halála napján. Az immár uralkodóvá is megválasztott apa nyomatékosan megkérte fiát arra, hogy ne vigye magával Balmoralba a feleségét, Meghan Markle-t, mert nem akarják, hogy Erzsébetet haldokolni lássa.

A királyi család érthetően bizalmatlan az amerikai hercegnével szemben, aki már többször lejáratta őket, és úgy tűnik, semmi sem szent számára. Most is egy olyan botrány formálódik körülötte, amitől talán az eddig megértő és lojális Harry-nél is betelik a pohár.

Az a vad pletyka röppent fel ugyanis, hogy Meghan mikrofont viselt az elhunyt királynő tiszteletére rendezett minapi megemlékezésen. A hercegné szombaton csatlakozott a Windsori kastélyban gyászoló famíliához, és sokan ekkor vélték rajta felfedezni a titkos hangfelvevő eszközt.

A spekuláció szerint a botrányhős Meghan máris a következő Netflix-dokumentumfilmjére készül, és ezért készíthetett titokban felvételeket. Ha valóban így történt volna, az már tényleg a pofátlanság teteje lenne.

Egy hozzá közel álló forrás szerint (aki egyben a Netflix köreihez tartozik) a hercegné természetesen nem viselt semmiféle rejtett eszközt. Most ez persze vagy tényleg így történt, és alaptalan volt a gyanúsítgatás, vagy pedig a közelgő botrány miatt próbálják eltussolni az egészet.

A Twitteren felbukkant teória szerint Meghan a ruhája alatt hordott egy kis mikrofont. Nyilvánvalóan érdekes lenne meghallgatni, miről diskurált a királyi család a megemlékezés során, ám ugyanakkor egy ilyen felvétel nyilvánosságra kerülése talán az államtitoksértés fogalmát is kimerítené.

A szóbeszédet az alapozta meg, hogy a hercegné fekete ruháján, bal oldalon, derék tájt egy szabályos téglalapforma rajzolódott ki. Erre indult be a találgatás, és több hozzászóló is azt kezdte el gyanítani, hogy valamiféle rejtett technikai eszköz lehet.

A kevésbé rosszindulatúak sima gyűrődésnek nézték a dolgot, míg mások valamiféle egészségügyi kiegészítőnek. Az egyik olvasó kiemelte, hogy ő is szokott a vércukorérték folyamatos ellenőrzésére szolgáló eszközt viselni, és az éppen ilyen alakú. Az udvar egyelőre adós a magyarázattal, de egy újabb botrány aligha hiányzik nekik.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás