promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pierce Brosnan elkeserítő választ adott arra a kérdésre, hogy ki legyen a következő James Bond
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Pierce Brosnant már nem hozza annyira lázba James Bond.

Az Ian Fleming által kitalált James Bond minden idők egyik legikonikusabb karaktere, akit hatalmas megtiszteltetés eljátszani a nagyvásznon. Legutóbb Daniel Craig kapta meg a 007-es ügynök szerepét, aki a tavaly bemutatott 007 Nincs idő meghalni című filmmel örökre elbúcsúzott a figurától, a producerek pedig jelenleg is a következő színészt keresik – ezzel kapcsolatban kérdezték a minap Pierce Brosnant, aki egész jó helyen végzett a legjobb Bondok listáján:

Kevesen tudják, hogy eredetileg Pierce Brosnan váltotta volna Roger Moore-t James Bondként, de végül vissza kellett mondania a dolgot a Remington Steele című sorozata miatt. Helyette Timothy Dalton lett az akkori 007-es, de két film után leváltották őt, és mivel Pierce Brosnan addigra végre szabad lett, így el tudta vállalni a felkérést – az 1995-ös Aranyszem nemcsak az ő bemutatkozása volt a szerepben, hanem egy új korszakot is indított a Bond-szériában.

Természetesen Pierce Brosnant is megkérdezték arról, hogy vajon ki legyen az új James Bond, de a világsztár elég elkeserítő választ adott, hiszen a reakciója alapján szinte egyáltalán nem érdekli őt a karakter sorsa:

„Hogy ki kapja meg? Nem érdekel. Érdekes lesz látni, hogy ki kapja meg, akárkiről is legyen szó. Bárki is lesz az, sok sikert kívánok neki.”

Pierce Brosnan az előző, és egyben őt váltó James Bondról, Daniel Craigről is beszélt, és elmondta, hogy nagyon tetszett neki a Skyfall, és remek színésznek tartja őt, de a 007 Nincs idő meghalni nem teljesen nyerte el a tetszését – ezzel sokan vannak így, hiszen aki látta a filmet, az pontosan tudja, hogy a készítők eléggé eltértek az eddig megszokott és bevált formulától.

Úgy néz ki, hogy Pierce Brosnan már rég maga mögött hagyta James Bondot, és már nincs is nagyon kedve beszélni róla – ezzel szemben az új filmje, a Black Adam valószínűleg jóval izgalmasabb számára, hiszen Dwayne Johnson mellett egy szuperhőst fog alakítani benne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás