promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kutatásból végre kiderült, hogy melyik színész volt a legjobb James Bond
Borítókép:  James Bond szerepében Sean Connery / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A James Bond rajongók között örök vita, hogy vajon melyik színész alakította a legjobban a legendás 007-est, de most egy kutatás végre megválaszolta a nagy kérdést.

Daniel Craig 5 film és 15 év után a 007 Nincs idő meghalni című alkotással végleg elbúcsúzott James Bond szerepétől, így hivatalosan ő volt a hatodik színész, aki a 007-es ügynök bőrébe bújhatott Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan után. Parázs vitákat szokott szülni, mikor előkerül a téma, hogy közülük vajon ki volt a legjobb James Bond, de most végre pont kerülhet a dolog végére.

Egy kutatás megvizsgálta, hogy a James Bond színészek közül kinek volt a filmekben a legdrágább órája, ruhája, illetve egyebek között azt is figyelembe vették a tanulmány során, hogy melyik 007-es alkotások kapták a legjobb értékelést IMDb-n, és arra is külön kitértek, hogy a hölgyek hogyan pontozták őket – a végeredmény pedig egyértelmű lett.

Íme a nagy James Bond ranglista:

  • 6. George Lazenby
  • 5. Timothy Dalton
  • 4. Pierce Brosnan
  • 3. Roger Moore
  • 2. Daniel Craig
  • 1. Sean Connery

Nem meglepő, hogy az első, klasszikus Bond-színész, Sean Connery győzedelmeskedett, hiszen a legtöbben még mindig vele azonosítják a karaktert, illetve Daniel Craig előkelő 2. helyezésével is biztos, hogy sokan egyetértenek.

Az utolsó helyen lévő George Lazenby mindössze egyetlen alkalommal alakította James Bondot, így érthető a pozíciója – az viszont már egészen érdekes, hogy a 45 év feletti nők körében ő volt a legnépszerűbb az összes színész közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás