promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő tanácsot adott Daniel Craig a következő James Bondnak – videó
Borítókép:  Daniel Craig / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig pontosan tudja, hogy milyen félelmetes James Bond bőrébe bújni, ezért most nem akármilyen tanáccsal látta el a következő 007-es ügynök színészét.

Annak idején rengetegen támadták Daniel Craiget, mikor kiderült, hogy ő lesz az új James Bond a 2006-os Casino Royale című filmben. Számtalan cikk jelent meg arról, hogy mennyire nem illik hozzá a szerep, ráadásul voltak, akik azt állították, hogy a színész egyáltalán nem elég sármos ahhoz, hogy 007-es ügynök lehessen. Aztán mikor bemutatták az alkotást, mindenkinek elállt a szava, hiszen látták, hogy Daniel Craig egyszerűen tökéletes James Bondként.

A világsztár a 007 Nincs idő meghalni című filmmel örökké elbúcsúzik James Bond karakterétől, egy beszélgetős műsorban pedig megkérdezték tőle, hogy milyen tanácsot adna a következő 007-es ügynöknek azzal kapcsolatban, hogy valószínűleg őt is elég kemény támadások fogják érni – Daniel Craig válasza pedig meglepően őszinte volt:

„Muszáj ignorálni. Ezeket nem lehet kontrollálni. Nem tehetsz semmit. Ez kicsit olyan, mint egy nagyszabású megfélemlítés, vagy valami ilyesmi, amit muszáj kizárni, és folytatni, amit elkezdtél. És végezd el a munkád a lehető legjobban... ennyi”.

Jelenleg még nem lehet tudni, hogy ki lesz a következő James Bond, ugyanis a producerek jövőre kezdik a „vadászatot”.

Itt lehet megtekinteni a teljes beszélgetést Daniel Craiggel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás