promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált Daniel Craig, mikor megtudta, hogy mém lett belőle
Borítókép:  Daniel Craig / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig most szembesült vele, hogy mémet csinált belőle az internet, a reakciója pedig egészen meglepő.

A 007 Nincs idő meghalni James Bondja, Daniel Craig volt 2020 márciusában a Saturday Night Live vendégműsorvezetője annál az epizódnál, mikor a The Weeknd zenélt – akinek amúgy a stilizált neve azt jelenti magyarul, hogy „hétvége”.

A színész konferálta fel a zenei betéteket is, egyik alkalommal pedig annyira megkönnyebbülve mondta, hogy „ladies and gentlemen... The Weeknd/hölgyeim és uraim... a hétvége”, hogy az egyből megragadta a nézők figyelmét, és szinte rögtön elkezdték ezt a jelenetet mémként használni péntek esténként – hiszen mindenki a hétvégét várja, Daniel Craig pedig tökéletesen szemléltette ezt, mintha csak megajándékozna minket vele.

Érdekes, de Daniel Craig nincs fent egy közösségi oldalon sem, így eddig nem tudott erről, és nemrég egy interjú során világosították fel, hogy egyáltalán mi az a mém (különböző szituációkhoz illő poénos kép/videó, amit előszeretettel küldözgetnek egymásnak az emberek), illetve hogy ő lett a „hétvégés” mém – így reagált a hírre a világsztár:

„Elképesztő. Nem tudom, hogy mi az, de köszönöm. Nagyon kedves. Valószínűleg fent kéne lennem valami közösségi oldalon, hogy tudjam, miről van szó”.

Daniel Craig meglepően pozitívan reagált a dologra, hiszen akár dühös is lehetett volna emiatt (mint nagyon sok híresség), de úgy tűnik, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy mémmé vált – pedig vele ellentétben Magyarország legismertebb mémjét, Hide the Pain Haroldot, vagyis Arató Andrást kifejezetten dühítette az elején, mikor vele is megtörtént, majd megbékélt a dologgal, amit később meg is szeretett.

Íme a Daniel Craig mém:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás