promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz valaha női, vagy színes bőrű James Bond? – Daniel Craig botrányos választ adott a kérdésre!
Borítókép:  James Bond szerepében Daniel Craig / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig elárulta véleményét azzal kapcsolatban, hogy legyen-e női, vagy színes bőrű James Bond a jövőben, ezzel pedig sokaknál kihúzta a gyufát.

Hamarosan bemutatásra került a 25. James Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni, ami egyben Daniel Craig utolsó feltűnése lesz a szerepben. Amióta kiderült, hogy nem vállalja többé a 007-es ügynök eljátszását, azóta folyamatosan találgatják az emberek, hogy ki lesz a következő James Bond – sőt, az is felmerült, hogy egy nő, vagy egy színes bőrű színész váltja majd a Daniel Craiget, akitől nemrég meg is kérdezték, hogy mit gondol erről.

„A válasz nagyon egyszerű. Jobb szerepek kellenek női, és színes bőrű színészeknek. Miért kellene egy nőnek eljátszania James Bondot, amikor lennie kéne egy szerepnek, ami legalább olyan jó, mint James Bond, csak egy nő számára?”

mondta Daniel Craig.

Mivel James Bond kitalálója, Ian Fleming egy fehér bőrű angol férfinak álmodta meg a karaktert, így teljesen érthető, hogy a világsztár miért adta ezt a választ, és az is logikus, hogy nem a 007-es ügynök „levedlett” szerepét kéne megcélozniuk a női, illetve színes bőrű színészeknek, hanem egy legalább olyan izgalmas és potenciálisan nagy sikerű figurát, amivel ők is történelmet írhatnak.

A visszajelzések alapján ezzel sokan egyet tudnak érteni, viszont egy kisebb botrány is kialakult Daniel Craig reakciója miatt, hiszen rasszizmussal és szexizmussal vádolták meg őt, amiért szerinte nem kéne női, vagy színes bőrű James Bondnak lennie – de ezeket a negatív hangokat elnyomja a színészt támogató tömeg, mivel a legtöbben teljes mértékben igazat adnak neki.

A legújabb James Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni szeptember 30-tól látható a magyar mozikban, itt lehet megtekinteni az előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás