promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a leköszönő James Bond, Daniel Craig csodaszép lánya, a gyönyörű Ella Craig - videó
Borítókép:  ©Sony Pictures/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

James Bond lánya egy igazi szépség.​

A héten jött a mozikba a legújabb James Bond-film, amely a Nincs idő meghalni nevet kapta a titkosügynök-filmek keresztségében. Ez Daniel Craig ötödik James Bond-alakítása a filmvásznon, és ez az utolsó filmje is a híres brit titkosügynök bőrébe bújva. A film megosztotta a kritikusokat, sokak szerint méltóbb befejezést érdemelt volna az egyik legjobb James Bond,

aki új lendületet hozott a szériába.

A James Bond-filmek sztárja 1968-ban született Angliában, Chesterben. Apja kereskedő, anyukája pedig tanárnő volt. A család később Liverpool-ba költözött, Daniel itt szokott rá nagyon a színházbajárásra, amelynek rövid időn belül a szerelmese lett. Craig rögbiben és atlétikában is jeleskedett, később a főiskolán együtt tanult többek között Ewan McGregor-ral is.

A színész ma boldog házasságban él a Múmia-filmek sztárjával, Rachel Weisz-szel, de korábban volt már egyszer házas. Fiona Loudon színésznőtől született Ella Craig, aki már 29 éves. A lány az új film bemutatójára is elkísérte édesapját.

Ella Craig amúgy szerepelt már jó pár filmben élete során, az egyik legismertebb szerepe a Texas Road című horrofilmben volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás