promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mesterséges intelligencia döntötte el, hogy ki legyen a következő James Bond
Borítókép:  Daniel Craig, mint James Bond / Eon Productions / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kell tovább gondolkodnunk, hogy a Nincs idő meghalni című film után ki lenne Daniel Craig tökéletes utódja James Bondként, hiszen egy okos számítógépes program választ adott a kérdésre.

Sajnos hamarosan búcsúznunk kell egy remek James Bondtól, ugyanis Daniel Craig a Nincs idő meghalni című alkotás után már nem vállalja el a legendás szerepet. A rajongók persze rögtön elkezdtek tippelni, hogy vajon ki lesz a sztár méltó utódja, de most a MovieWeb arról ír, hogy felesleges ezzel fáradozni, ugyanis egy mesterséges intelligenciával felvértezett program a bepötyögött, karakterre jellemző értékek alapján már tudja, hogy ki lenne a legjobb választás.

Az eredményekből kiderült, hogy 92,3 százalékos egyezéssel maga Superman, vagyis Henry Cavill lenne a legtökéletesebb következő James Bond.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a közönség véleményét tükrözve őt hozta ki győztesnek a gép, hiszen tehetséges, jóképű, izmos, ért az akcióhoz, humora is van, szóval maga a tökély. Remekül illene hozzá a 007-es ügynök szerepe, ráadásul 2006-ban állítólag nagyon állt ahhoz, hogy megkapja a Casino Royale főszerepét – de túl fiatal volt, ezért a producerek végül Daniel Craig mellett döntöttek.


Kép: Henry Cavill, Richard Armitage és Idris Elba / AFP / Promotions.hu

Második helyen 92 százalékkal A Hobbit-trilógiából ismert Richard Armitage végzett, a dobogó harmadik fokát pedig a szintén népszerű tippnek számító Idris Elba foglalja el 90,9 százalékos eredménnyel.

Akad pár érdekes, simán elképzelhető jelölt, de még korai ezen gondolkodnunk, hiszen a november 19-én érkező Nincs idő meghalni után egy ideig valószínűleg pihentetni fogják a szériát, hogy sikerüljön találni egy új irányt – és utána a készítők hatalmas erővel csapjanak le a következő generációra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás