promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs idő meghalni: elképesztő lesz Daniel Craig utolsó Bond-filmje – új előzetes
Borítókép:  Daniel Craig a Nincs idő meghalni című filmben / via imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a 25. James Bond-kaland legújabb kedvcsinálója, amiben utoljára láthatjuk Daniel Craiget – de a búcsú előtt azért még borsot tör az orra alá a Bohém rapszódiából ismert Rami Malek.

A világ egyik legszerencsétlenebb projektjének számít a Nincs idő meghalni, hiszen már évek óta tologatják különböző okok miatt a 007-es ügynök visszatérését. Rendezőváltás, majd sérülés, utána meg persze a koronavírus miatt bosszankodtak a producerek, de most végre sínen van a dolog, így a Cary Joji Fukunaga (A törvény nevében) által rendezett mű hamarosan bemutatásra kerül a hazai mozikban is.

A széria 25. részében sajnos el kell köszönnünk Daniel Craigtől, hiszen többször már nem vállalja el James Bond szerepét, és éppen ezért bízhatunk abban, hogy igazán nagy durranással fog búcsúzni.

A Nincs idő meghalni színészei között szerepel még többek között Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049), Ralph Fiennes (Az angol beteg), Léa Seydoux (007 Spectre: A Fantom visszatér), Jeffrey Wright (Westworld), Christoph Waltz (Becstelen brigantyk) és az alkotás főgonosza, Rami Malek (Bohém rapszódia) is, aki megígérte, hogy elég kemény ellensége lesz majd James Bondnak.

A történetről csak annyi derült ki, hogy a visszavonult 007-es ügynöknek ismét muszáj megmentenie a világot, hiszen egy minden eddiginél aljasabb ember akar hatalmat szerezni magának.

Itthon jelen állás szerint november 19-én érkezik a Nincs idő meghalni, és a stúdió egy új előzetessel kedveskedett a rajongóknak, amiben fantasztikusan látványos akciójeleneteket, és pár tipikusan James Bond-os pillanatot is láthatunk, szóval már ebből is látszik, hogy ezt egyszerűen muszáj lesz megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás