promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck nem mehet el az új James Bond-film bemutatójára
Borítókép:  Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nincs idő meghalni premierjén tiltólistára került Ben Affleck.

Rengeteg variálás volt már a Nincs idő meghalni körül, de jelenleg úgy néz ki, hogy november 20-án mutatják be a filmet Észak-Amerikában. Remélhetőleg elkerüljük a második hullámot, de ha nem, akkor a koronavírus ismét felforgathatja az őszt.

Amúgy is sokat kellett küzdeni az alkotásért: volt kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még Daniel Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát. A színész hivatalosan be is jelentette anno Stephen Colbert műsorában, hogy végzett a szereppel, és most már valóban nem tér vissza 007-eseként.

Nem tudni, hogy milyen rekordokat hozhat James Bond történelmében a 25-ik film, de annyi biztos, hogy ez lesz a leghosszabb film a szériából, mivel 163 perc lesz a játékideje.

Az alkotásban ugyebár olyan nevekkel találkozunk, mint Ralph Fiennes, Rami Malek, Léa Seydoux, Christoph Waltz, és persze Ben Affleck jelenlegi partnere, Ana de Armas.

Utóbbihoz elég fura kéréssel fordultak a Nincs idő meghalni producerei. Kikötötték, hogy a sztárpár ne jelenjen meg együtt a bemutatón, vagyis Ana de Armas nem viheti el magával Ben Afflecket. A stúdió úgy gondolja, hogy a szerelmesek elhomályosítanák az eseményt, és mindenki velük foglalkozna.

Hollywoodban sok furcsa dolog történik, de ilyet is ritkán hallani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás