promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegrázós lett Dwayne Johnson első szuperhősös filmjének az új előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy a Black Adam lesz Dwayne Johnson eddigi talán legjobb filmje.

Dwayne Johnson általában hőst alakít a filmjeiben, ráadásul félelmetesen izmos lett az utóbbi években, így adta magát, hogy végre ő is elvállaljon egy szuperhős szerepet. A színész a Marvel helyett a DC-t választotta, ugyanis nagyon tudott azonosulni Black Adam karakterével, aki egy igazi antihős, hiszen van benne igazságérzet és morál, közben pedig nem érez magában gátat, ha végleg el kell intéznie az ellenfeleit.

Dwayne Johnson már hosszú ideje hangoztatja, hogy Black Adam érkezése teljesen át fogja írni az erőviszonyokat a DC univerzumban, és úgy tűnik, hogy a színész nem hazudott, hiszen az eddigi anyagok alapján a Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, Non-stop) által rendezett alkotás rendesen oda fog csapni – szó szerint, ugyanis a karakter érezhetően bitang erős lesz a filmben.

Kijött az október 20-án bemutatásra kerülő Black Adam új előzetese, ami rendkívül látványos és érdekes lett, Dwayne Johnson pedig meglepően hátborzongató benne helyenként, hiszen a jelek szerint szabadjára fogja engedni a dühét a filmben, és ezzel hatalmas pusztítást fog végezni – szóval van rá esély, hogy a világsztár elhozza nekünk minden idők egyik legkeményebb szuperhősös filmjét.

A várva várt alkotásban Dwayne Johnson mellett olyan színészek szerepelnek, mint például Pierce Brosnan, Viola Davis, Noah Centineo vagy Aldis Hodge, vagyis nem lesz ismerős arcokban hiány, ráadásul már nem is kell olyan sokat várni a bemutatóig.

Íme a Black Adam új előzetese, ami szinte biztos, hogy mindenkinek meg fogja hozni a kedvét a filmhez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás