promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Harry herceg sorsa, nem az történt, amire a fél világ várt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet királynő halálával minden megváltozott.

II. Erzsébet királynő halálával sok minden megváltozott a monarchiában, és még a legnagyobb változások most jönnek csak. Valószínűleg a frissen trónra kerülő III. Károlynak nem lesz egyszerű dolga, hogy átvegye anyja, II. Erzsébet örökségét. Az új helyzettel pedig a családban is újrarendeződtek a sorok, a trónörökös helyre is Vilmos jött fel, sok embert pedig már korábban is az érdekelte, hogy mi lesz az új érában Harry herceg és Meghan Markle sorsa.

Vajon Harry herceg helyzte is megváltozik az új keretek között?

Nos nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar bizony nem lesz változás az elhidegült kapcsolatokban, Károly és Vilmos sem nyújtottak neki békejobbot. Harry két évvel ezelőtt döntött úgy élete párjával, Meghan Markle-lel, hogy búcsút intenek kötelezettségeiknek, és Amerikába költöznek. Harry ezek után rengeteg interjút adott, és sokszor kritikával illette a családját. Sokan pedig arra gondoltak, hogy az új keretek között Harry visszatérhet a szoros családi berkekbe, kibékülve mindenkivel.

De úgy tűnik a jelekből, hoyg ez nem így történik. A sussexi hercegnek például azt sen engedték meg, hogy katonai repülőgéppel utazzon Balmoralba. Harry így több órát késett, amikor II. Erzsébet halálos ágyához sietett. A családdal sem találkozott sokat II. Erzsébet elhunyta után, azt pedig, hogy Londonban együtt jelent meg Vilmossal és Katalinnal, a híresztelések szerint Károly utasítása volt.

Ráadásul azt is megtiltották neki, hogy a katonai egyenruháját viselhesse a megemlékezéseken.

(via Kiskegyed)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás