promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan előadó tűnik fel az X-Faktor válogatón, aki már befutott Magyarországon – Puskás Peti alig hitt a szemének
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előadó már feltűnt az X-Faktorban, de akkor nem tudott továbbjutni.

Szeptember elején ismét elindult az RTL Klubon az X-Faktor, ami továbbra is Magyarország egyik legnézettebb tehetségkutató műsora.

ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti ugyebár még Herceg Erika ült be a mentorszékbe, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba onnan pedig az élő showba. Természetesen idén is rengetegen jelentkeztek és vállalkoztak arra, hogy a mentorok előtt bizonyítsák a tehetségüket.

Az énekesek és zenekarok mindent megtesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat, csak hát ez nem mindig jön be. Továbbra is sokan hiszik azt magukról, hogy tehetségesek, vagy valóban csak azért teszik be a lábukat a stúdióba, mert öt perc hírnevet szeretnének maguknak. Berkeszi János például Hókuszpókként jelent meg.

A mostani előzetesből közben kiderült, hogy az X-Faktor következő adásába egy olyan előadó érkezik, aki már befutott Magyarországon. Vele már találkozhattak a nézők, de akkor még nem tudott továbbjutni. Vajon most megtörik a jég?

Bizony, jól látják sokan, hogy Varga Irénről van szó, aki ugyebár nem a hangjával, hanem inkább a szokatlan előadásmódjával vette le a lábukról a hazai rajongókat. Puskát Peti kifejezetten kibújt a bőréből, amikor meglátta az énekesnőt. Csak a felesége, Puskás-Dallos Bogi nehogy féltékeny legyen a végén.

Nemsokára a válogatók után tehát érkezik majd a Tábor és a Mentorház, így szombaton este még mindig az X-Faktoré a főszerep RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás