promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sarka Kata szülés után vetkőzött le egy férfimagazinnak, és egy vadító, titokban készített kép is kiszivárgott róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-üzletasszony még Hajdú Péter feleségeként vetkőzött neki.

Sarka Katát mindenki Hajdú Péter feleségeként ismeri, pedig az egykori sztárpár már fél évtizede, 2018-ban elvált. A gyönyörű modell-üzletasszony (aki szeptemberben ünnepli a 36. születésnapját) utána ismét férjhez ment, és mostanában kevesebbet szerepel a bulvárhírekben.

Kevesen tudják, hogy Kata már gyermekként kézilabdázni kezdett, és valószínűleg csak egy vállsérülés akadályozta meg abban, hogy profi szinten űzze a sportágat. Így modell lett belőle, miközben üzleti diplomát is szerzett.

2007-ben érte el az első nagy sikerét, amikor előbb Budapest Legszebb Lányának, majd a Miss Universe Hungary verseny első udvarhölgyévé választották. Ekkoriban kezdett el randizgatni Hajdú Péterrel is, akinek 2008-ban mondta ki az igent egy fényes esküvőn.

2009-ben pedig elérkezett az ideje annak, hogy a barna hajú (akkor 23 éves) szépség bájait az egész ország megismerje. Kata elvállalta a CKM férfimagazin felkérését, így Nánási Pál ultraszexi fotókat készíthetett róla.

A fiatal modell a decemberi szám meglepetése volt, a címlapon mindössze egy cérnavékony tangabugyit viselve. A gömbölyű melleiből csupán azért nem láthattunk többet, mert Kata hátat fordított nekünk, és a cicijeit a tenyereivel is eltakarta, a formás feneke viszont premier plánban tárult elénk.

A fotózás előtt az ifjú férj csinált egy kisebb (mű)balhét, mondván, szülés után az ő felesége bizony nem pucsíthat bugyiban, de a pikáns képek végül csak elkészülhettek, és természetesen meg is jelentek a magazinban.

„Bár nem vonzódik az olyan helyzetekhez, amikor megláthatják őt szeretkezés közben, azért egyszer felfeküdt egy motorháztetőre, csakis Hajdú kedvéért. A férjéért saját elmondása szerint bármire hajlandó, mert »Petit az izgatja, őt meg az izgatja, ami a Petinek bejön«”

– írta akkoriban róluk a Velvet, ahol néhány erotikus fotó is felfedezhető a CKM-ből. Nem sokkal az újság megjelenése után egyébként szintén kirobbant egy botrány, mert az egyik blogon olyan kép tűnt fel, amelyet nem a magazin készíttetett, viszont biztosan a vetkőzés helyszínén kattintotta valaki.

Azon Kata félmeztelenül, a dús kebleit takargatva látható, és állítólag a CKM főszerkesztője sem tudta, hogy milyen körülmények közt készülhetett. A minősége alapján feltételezték, hogy nem Nánási Páltól való, az eset azonban megoldatlan maradt.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás