promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A sírás határán álltam” - Herceg Erika megszólalt a botrányos kirohanása után
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Herceg Erika megmagyarázta, miért sértődött be az X-faktor forgatásán.

Herceg Erika az X-faktor adásfelvételének egy pontján megharagudott Puskás Petire, amiért nem ment fel vele táncolni, majd elkezdett vitatkozni mentortársaival. Az ukrajnai magyar énekesnő végül annyira megsértődött, hogy kivonult a stúdióból, és leállt a forgatás.

Herceg Erika az rtl.hu-nak adott magyarázatot a viselkedésére.

„Abban a helyzetben úgy éreztem, hogy jó lenne egy picit táncolni és poénkodni, mert azok a produkciók eléggé rosszak voltak. Elsősorban sajnáltam a versenyzőket, és ilyenkor feloldja a hangulatot, ha például táncolunk velük. Ráadásul láttam a tavalyi évadot, és szerettem volna élőben is megélni a petis táncos jeleneteket. Az egyik versenyző a Bad Romance című dalt énekelte Lady Gagától, és megkért, hogy táncoljak vele, de én többször is nemet mondtam. Az asztal alá is bebújtam, de végül a fiúk unszolására meggondoltam magam. Megkértem Petit, hogy táncoljon ő is velem, de hiába toltam ki a színpadra, sehogy sem tudtam rávenni. Ez eléggé rosszul esett, mert én mindig benne voltam a buliban”

- fogalmazott Erika.

Az X-faktor új női mentoránál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor meglátta, hogy ByeAlex milyen fényképet csinált róla a vita közben.

„Abban a pillanatban nem esett jól, hogy viccet csinál belőle. Szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban, és muszáj volt kieresztenem a gőzt. (...) Kimentem a mosdóba, próbáltam megnyugtatni magam, mivel a sírás határán álltam. Nem akartam a kamerák előtt sírni, pláne úgy, hogy azok a könnyek nem az örömtől, hanem a megbántottság miatt hullottak”

Az énekesnő eléggé lobbanékony embernek tartja magát, de úgy érzi, könnyen és gyorsan sikerül túllendülnie a dolgokon. Erika számára a legnagyobb kihívást az első forgatási napok jelentették, hiszen olyan emberekkel ült egy asztalnál, akik már hatodik évada dolgoznak együtt az X-faktorban, profik, és tapasztaltak a szakmában. Herceg Erika ígéretet tett arra, hogy a jövőben sokkal erősebb lesz, és nem fog többet kivonulni a stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás