promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika behisztizett, új mentor érkezett az X-faktorba
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Herceg Erika a sértődött hisztije után kivonult a stúdióból, Puskás Peti helyére egy új mentor érkezett, Gáspár Lacit pedig elnémította az egyik versenyző.

Az X-faktor 11. évadának második válogató adása is telis-tele volt emlékezetes pillanatokkal. Jobbnál jobb, majd szörnyűbbnél szörnyűbb jelentkezők álltak ki a színpadra, voltak visszatérők is, akik ismét nagy bulit csináltak az RTL Klub stúdiójában, és természetesen idén sem maradhatott el a jól ismert sértődött hisztizés, melynek következtében a női mentor - jelen esetben Herceg Erika - faképnél hagyta mentortársait, és kiviharzott a felvételről. Alább videókkal mutatjuk, milyen volt az X-faktor legújabb adása.

Rögtön azzal indult az adás, hogy belépett Hókuszpók, és óriási partihangulatot csinált. Berkeszi János a Bűvös csákó című dallal érkezett a válogatóra, akit egész Aprajafalva is elkísért. No persze nem a Hupikék Törpikék érkeztek Jánossal, hanem a családja, akiket a produkció alatt Puskás Peti felvitt a színpadra, hogy együtt bulizzanak az édesapával.

„A családod büszke lehet rád. Szeressétek egymást!”

– mondta Laci a produkció után.

Vadonatúj taggal bővült a mentorcsapat, ugyanis Puskás Peti a közönség soraiból kinézte magának az egyik nézőt, Áront, és hű segédjének fogadta. Egy alkalommal ki is kérte a srác véleményét az egyik versenyzőről, ráadásul egy ponton a saját mentorszékét is átadta neki. Áron zseniális értékelése közben nemcsak a közönség, de a mentorok is hangosan nevettek.

Egyenesen Olaszországból érkezett a Bucca Brothers, hogy meghódítsák az X-Faktor színpadát. A céljukat elérték, ugyanis a Tu Vuo' Fa' L'Americano című dallal elképesztő sikert arattak.

„Jó látni, hogy ennyire összetartotok. Hárman vagytok egy egész”

– lelkendezett Erika, majd a Bucca testvérek repültek is tovább, egészen a Táborba.

Nem sokkal később a 17 éves Boros Marcell lépett színpadra, aki oxigénhiányosan született. Marcell számára a zene egyértelműen a menekülést jelenti, hiszen a betegsége miatt világéletében kirekesztettnek érezte magát. A versenyző úgy érzi, hogy nem tartozik sehová, de most többek között azért is érkezett a műsorba, hogy egy rendkívül fontos üzenetet adjon át a világnak: "az életben mindenki egyenlőnek születik". Megható produkcióját könnybe lábadt szemekkel hallgatták végig a mentorok.

„Mindenkinek vannak keresztjei az életben. A kereszt, amit cipelsz magaddal, az a tehetség”

– értékelte elismerősen Alex az X-Faktor versenyzőjét.

A válogató során Herceg Erika többször is megpróbálta felrángatni táncolni Petit a színpadra, azonban a mentor idén ígéretet tett, hogy nem fog táncolni egyetlen pusztító produkció alatt sem. Amikor Nagy Krisztofer egy Lady Gaga dalt adott elő a stúdióban, Erika először elbújt az asztal alá, majd ismét megpróbálta felcsábítani Petit a színpadra. Mentortársa azonban hallani sem akart róla, és inkább "menekülőre fogta a dolgot".

„Mi van, félsz tőlem?”

– esett neki Erika, aki először levágott egy, a műsortól már megszokott, amolyan Tóth Gabis hisztit, amire a közönség soraiban is értetlenül pislogtak az emberek.

Erika ekkor még nem is sejtette, hogy a vita közben Alex készített róla egy fényképet. Mikor tudomást szerzett mentortársa tettéről, és meglátta a fotót, fogta magát, és sértődötten kiviharzott a stúdióból. A színfalak mögött még Miller Dávid sem tudta megvigasztalni.

Miután Erika visszaült a székébe, a versenyzőkön vezette le sértődöttségét, ugyanis sorban intette le őket, mentortársai azonban nem igazán értettek egyet a döntéseivel. Végül Laci kért bocsánatot Erikától, aki ekkor belátta:

„Lehet, hogy én is túlzásokba estem”.

Puskás Peti és Erika később DJ Papucs és Janika produkciója alatt, egy közös tánccal békültek ki. Ezután a 14 éves Almási Krisztofer érkezett a stúdióba, aki annak ellenére, hogy párkapcsolatban él, a csajok miatt jött az X-faktorba. Krisztofer egy Kökény Attila dalt hozott a versenyre, de olyan szürreális éneklést nyomott le, hogy a mentorok azonnal kinevették, Gáspár Laci pedig folyamatosan kommentálta a produkciót. Ezt hamar mengunta a fiatal versenyző, és a dal közepén csendre utasította Lacit.

Bodrogi Gyula unokája után ismét leesett a mentorok álla, amikor megtudták, hogy a színpadra lépő Lucának a Keresztanyu népszerű színésze. Mihályfi Balázs az apukája. Luca Billie Eilish világslágerével teljesen lehengerelte a mentorokat, akik már most biztosak benne: mind a négyen meg fognak küzdeni érte a Táborban.

„Van kedved velem megnyerni ezt az évadot?”

 tette fel a nagy kérdést Alex.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás