promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb vérfagyasztó szörnyeteggel sokkolta az embereket a Démonok között rendezője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Wan ismét egy félelmetes démonnal okoz álmatlan éjszakákat.

A Démonok között, Insidious, Eleven kór és egyebek között a Fűrész rendezője, James Wan hamar a horror egyik modern mestere lett, hiszen az alkotásaival új magaslatokba emelte a műfajt, és elérte, hogy az emberek ismét szeressenek rettegni a moziban. Neki köszönhetjük például az ikonikus Apácát is, aki először a Démonok között második részében tűnt fel, majd saját filmet is kapott – aminek amúgy hamarosan jön a folytatása:

James Wan jelenleg az Aquaman 2-n dolgozik Jason Momoával, de természetesen nem feledkezett meg a horrorról sem, ráadásul a közösségi oldalán folyamatosan olyan dolgokat oszt meg, amik pillanatok alatt felpörgetik a rajongóit. A minap például megmutatta, hogyan nézett volna ki eredetileg az a Valak nevezetű démon, akiből végül az Apáca lett a Démonok között 2-ben.

A rémisztő, szárnyas, szarvas lény arcát géppel mozgatták, hogy hátborzongató legyen a mimikája, de egy ember viselte a kosztümöt, hogy még hatásosabb legyen a démon megjelenése. Mindössze egyetlen jelenet volt teljesen készen vele, mikor James Wan úgy döntött, hogy inkább apáca-szerű kinézetet ad neki, mivel úgy gondolta, hogy az jóval vérfagyasztóbb lesz – igaza is lett, mivel az Apáca rögtön horrorikonná vált.

A rendező elárulta, hogy ettől függetlenül nem adta fel azt, hogy egyszer valamelyik filmjében szerepeltesse a kispadra száműzött szörnyeteget, szóval könnyen lehet, hogy hamarosan üdvözölhetjük a régi Valakot a rémálmainkban, csak más nevet fog kapni.

Itt lehet megnézni, hogy nézett volna ki a Démonok között 2-ben az a démon, akiből végül az Apáca lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás