promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most David Bowie 22 éves lánya, aki megható emléket talált a legendáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki David Bowie lánya a laptopján kutakodott, és egy aranyos- és szívszorító felvételt talált rajta.

David Bowie 2016 januárjában hunyt el rákban, két nappal 25. stúdióalbuma, a Blackstar megjelenése után, a 69. születésnapján. A Blackstar abban az évben a Billboard 200-as listájának élén debütált, így ez lett az énekes első csúcsvezető lemeze az Amerikai Egyesült Államokban.

Az énekes-dalszerző és producer több évtizeden átívelő karrierje során a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is kipróbálta magát.

David Bowie az albumai mellett természetesen két gyermekére volt a legbüszkébb – egy fia, és egy lánya született.

A most 22 éves lánya, Alexandria Zahra Jones (Lexi Jones) igazi egzotikus szépség, aki a kreol bőrét és göndör fürtjeit édesanyjától, Imantól örökölte. Bowie fia, Duncan Jones ugyebár jóval öregebb, 51 éves, és forgatókönyvíró-rendezőként futott be.

Duncan Bowie fiatalkori házasságából született, de Iman 45, Bowie pedig már 53 éves volt, amikor eldöntötték, hogy szeretnének közösen egy babát. Az előadó még azért láthatta valamelyest felnőni Alexandriát.

A 22 éves lány most a laptopján talált egy régi felvételt, amin az édesapjával kicsiként énekli a „Somewhere Over the Rainbow-t”. A videóhoz csak ennyit írt:

„Az én Óz, a nagy varázslóm”.

David Bowie és Iman házassága 1992-től egészen 2016-ig, a rocksztár haláláig tartott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás