promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a rajongvagyűlölt Nicolas Cage 31 évvel fiatalabb felesége, a 27 éves Riko Shabata
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage sokak szerint a világ egyik legjobb színésze, míg sokak szerint nagyon nem jó színész.

Nicolas Cage mögött elképesztő karrier van, ám sokan azt gondolják még így is, hogy egyáltalán nem való a filmvászonra. Pedig a Nemzet aranya-filmek sztárja igen komoly, mára ikonikussá váló filmekhez adta a nevét. És Nicolas Cage elég sok zsánerben kipróbálta magát, volt történelmi akcióhős, volt romantikus lovag (Angyalok városa), volt drámai hős (Adaptáció), és szerepelt igazi, akciófilmekben is, mint a John Travoltával közösen színre vitt Ál/Arc.

Nicolas Cage Oscar-díjat nyert, miközben többször jelölték a szakértők és a közönség által pocséknak bélyegzett szerepei és filmjei miatt Arany Málna-díjra is. Nicolas Cage tehát egy olyan anomália Hollywoodban, amely talán mindig is feloldhatatlan marad. Nicolas Cage-nek, aki legendás kicsapongásairól is híres a film fővárosában, most született meg a haramdik gyermeke 58 évesen.

Méghozzá gyönyörű feleségétől, Riko Shabatától, akivel 2021-ben házasodtak össze. Korábban a megismerkedésükről nagyon sok cikket írtak, mivel nem volt mindennapos. Japánban találtak egymásra, az egyik első beszélgetésük során pedig arról eset szó, hogy kinek milyen háziállata van. Shabata azt válaszolta a kérdésre, hogy repülő mókus. Nicolas Cage a saját bevallása szerint ekkor már tudta, hogy működne a kapcsolatuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás