promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajnóczy Soma rengeteg embert átvert Magyarországon egy 20 ezressel
Borítókép:  Hajnóczy Soma official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen a magyarok egy része rögtön elkezdett poénkodni a trükk után.

Hajnóczy Soma még hatéves korában kapta meg az első bűvészdobozát. Már itt eldöntötte, hogy annál jóval többet szeretne, mint a családot szórakoztatni vele, és ezután felkarolta Molnár Gergely, akit Mr. Jupiter néven ismert Magyarország.

Természetesen sosem torpant meg, és a kitartása oda vezetett, hogy már kétszeres bűvészvilágbajnoknak mondhatja magát.

A magyar bűvész a műsorában imádja ötvözni a humort, a zenét, valamint az illúziót. Az elképesztő kézügyességet igénylő számok és a döbbenetes gondolatolvasó mutatványok mellett interaktív trükkök, valamint szórakoztató történetek is színesítik mindig az előadását.

A különleges előadóművész bejárta szinte az egész világot, de a különleges trükkjeivel mindig visszatér Magyarországra is. A bűvész jövő héten Budapesten, valamint Nyíregyházán is fellép, aztán látható lesz Veszprémben, valamint Dunaszerdahelyen is.

Hajnóczy Soma néha videókat is tölt fel, és a legutóbb megmutatta, hogy mit tud művelni egy sima 20 ezressel. A trükk eleve ott kezdődik, hogy egy 10 ezrest varázsol át nagyobb bankjeggyé, aztán érkezik a ceruza és a „varázslat”.

Akad, aki természetesen már elkezdett poénkodni, hogy az infláció mindenkiből bűvészt csinált Magyarországon, mivel ha bemennek a boltba egy 20 ezressel, semmi perc alatt képesek eltüntetni. Van benne igazság, de most lássuk, hogy Hajnóczy Csoma mit művel vele, mert nem az alapanyagokat szerzi be vele a hétvégi ebédhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás