promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szűcs Ádám megmutatta, hogy mi volt John Travolta kedvenc kártyatrükkje – videó
Borítókép:  Szűcs Ádám "adaMagic" bűvész - Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

John Travoltának még arra is volt ideje a magyarországi tartózkodása alatt, hogy megnézzen egy rövid bűvész showt.

John Travolta lánya, Ella Bleu Travolta egy Alice Csodaországban-adaptációban, a Get Lost című alkotásban kapta meg a főszerepet, amit Magyarországon forgatnak.

A világhírű színész a saját repülőgépével érkezett Budapestre, amit ő is vezetett. Ahogy sokan tudják a rajongói közül, Travolta szenvedélyes pilóta, és imád repülni, szóval az ő igényeit a legújabb Microsoft Flight Simulator nem igazán fogja kielégíteni.

A Ponyvaregény és a Grease sztárja nem csak azt akarta megnézni, hogy a lánya miképp állja meg a helyét, de meg akarta ismerni Magyarországot is, szóval rengeteg helyre ellátogatott.

A családjával ellátogatott a Budai Várnegyedben található The House of Houdini bűvészmúzeumba is, ahol Szűcs Ádám mutatott be nekik pár trükköt.

„A múlt hét kedden épp zárásra készültünk, amikor besétált az ajtón John Travolta a családjával. Négyen voltak, a lánya, nem volt vele. A pillanatnyi sokk után leültettük őket, majd egy rövid beszélgetés után belevágtam a bűvész show-ba”

- mesélte a Blikknek Ádám.

A bűvésztől rengetegen kérték, hogy mutassa be, hogy mi volt John Travolta kedvenc trükkje, szóval Szűcs Ádám fel is töltötte ezt a YouTube-csatornájára. Ehhez elég volt négy darab kártyalap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás