promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
John Travolta Budapesten van - kiderült, miért jött a magyar fővárosba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

John Travolta egy bizonyos film forgatása miatt látogatott Budapestre.

A magyar Filmsquad és az amerikai Patriot Pictures koprodukciójában egy friss és különleges Alice Csodaországban-adaptáció készül, mely magyarországi helyszíneken kelti életre Lewis Carroll csodálatos világát, többek között az aszódi kastély, a turai kastély, a Dunakanyar és Budapest olyan egyedülálló pontjain, mint a Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel, a Vajdahunyad vára vagy az Operettszínház által.

A magyar népzenétől kezdve kultúránk megannyi jellegzetességéig a Get Lost egyedülálló magyar értékeket vonultat fel, melyek a film streaming- és mozibemutatója által számos nézőhöz eljutnak majd szerte a világban.

A Get Lost főhőse, Alicia egy fiatal, bizonytalan lány, aki édesanyja halála után próbál újra magára találni, elveszve egy Európa körüli utazáson. Alicia egyetlen célja és vágya teljesíteni édesanyja utolsó kívánságát. Útja során rengeteg akadályba és kihívásba ütközik, eljut Csodaországba, Budapest misztikus városába, ahol nagy döntés elé kerül: Csodaországot választja, és a mesében éli tovább életét, vagy visszatér a valóságba, és a felnőtté válás útjára lép?

A film főszerepét Ella Bleu Travolta alakítja, aki Kelly Preston és John Travolta lánya. A Golden Globe-díjas, és Oscar-díjra jelölt színész nemrég érkezett meg Budapeste, hogy kilátogasson a film forgatására, és találkozzon a Nemzeti Filmintézet vezetőivel is - értesült róla a 24.hu.

A Get Lost rendezője Daniela Amavia, aki díjnyertes rövidfilmeket írt és rendezett az Egyesült Államokban. Első mozifilmje, A Beautiful Now, a Los Angeles-i Filmfesztivál válogatásában szerepelt és több díjat nyert el. A Nemzeti Filmintézet 180 millió forinttal támogatja a produkciót, a film premierje várhatóan 2022 nyarán lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás