promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok magyar felsóhajt majd a döbbenettől: felismerhetetlen lett a Reszkessetek betörők kecskeszakállas tolvaja, a zseniális Daniel Stern
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ikonikus film ikonikus egyik főszerepője 65 éves lett.

Elképesztően gyorsan telik az idő, és ezt úgy is könnyedén és persze jó nagy hatással lemérhetjük, ha régi kedvenc filmjeinknek megnézzük a kiadási dátumát, amikor először megjelentek a mozikban. A Reszkessetek betörők univerzum első két filmje pedig egy olyan alkotás, amely Magyarországon a közönségkedvencek között szerepel, nem múlhat el karácsony, hogy ne vetítenék azt valamelyik csatornán.

És hogy mikor jelent meg az első Reszkessetek betörők-film?

1990-ben, vagyis már 32 évvel ezelőtt. Macaulay Calkin-ről, a film legendás gyermekfőszereplőjéről rengeteget szoktak cikkezni, illetve a betörők közül is elképesztően sok cikk jelenik meg Joe Pesci-vel, aki bizony számtalan nagysikerű Scorsese-filmben is feltűnt az évtizedek alatt. Ám a betörőpáros másik tagjáról, Daniel Sternről ritkábban szól a fáma. A színész most töltötte be a 65. életévét. 

A karrierjét még a hetvenes évek legvégén kezdte, majd a nolcvanas években jött a nagy áttörés, amikor rengeteg szerepet kapott vígjátékokban, hogy bizonyítsa, vérében van a nevettetés. A kilencvenes évek elején jött el a nagy áttörés a Reszkessetek betörők-filmekkel, majd a 2000-es évek elejétől kevesebb szerepet vállalt, később pedig a kamera másik oldalán is kipróbálta magát.

A 2010-es években több rövidfilmben is szerepelt, illetve több sorozatban is kipróbálta magát. Az egyik nagyobb sikerű alkotás, amelyhez a nevét adta, illetve producerként is részt vett, az a James vs. His Future Self, amely egy kanadai sci-fi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás