promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rekord született Magyarországon is, ilyen számokra senki sem számított, minden előzetes elvárást felülmúlt a Sárkányok háza nézettsége
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itthon is tarol a Sárkányok háza.

Augusztus 22-én debütált az HBO-n és az HBO Maxon a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, ami máris nézettségi rekordokat döntött meg. Elmondható, hogy a széria már most az HBO történetének eddigi legsikeresebb premierjét érte el, hiszen sokkal többen nézték meg 48 óra alatt a nyitó epizódot, mint bármi mást azelőtt.

„A Sárkányok háza messze a legsikeresebb premierünk Magyarországon az HBO és az HBO Max történetében. Minden korábbi bemutató rekordját megdöntötte. Az első rész nézettsége minden előzetes elvárásunkat felülmúlta”

- idézi az HBO közleménye Pinczés-Pressing Ádámot, a magyar HBO PR vezetőjét.

A George R.R. Martin Tűz és Vér című regénye alapján készült Sárkányok háza első része egyszerre vált elérhetővé az HBO Max huszonegy európai országában Skandináviában, a Benelux államokban, Közép-Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten, közép-európai idő szerint hétfőn hajnali három órakor. Az HBO beszámolója szerint a platformot a hajnali óráktól kezdve minden korábbinál többen látogatták, majd a látogatóforgalom hétfő este ért a csúcspontjára.

Elképesztő, hogy csak az Egyesült Államokban összesen 10 millióan nézték meg a sorozat premierjét a lineáris HBO-n és az HBO Maxon, ami azt jelenti, hogy ez a legnagyobb közönség, melyet saját gyártású sorozat premierje elért az HBO történetében.

A Sárkányok háza epizódjai minden hétfőn kerülnek fel az HBO-ra és az HBO Maxra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás