promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki valójában a Sárkányok háza tüzes hercegnője, a Rhaenyra Targaryent játszó Milly Alcock
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 22 éves Milly Alcock nemcsak Targaryen hercegnőként tüzes és gyönyörű, de a való életben is.

Augusztus 22-én debütált a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, amiben a 22 éves ausztrál színésznő, Milly Alcock játssza Rhaenyra Targaryen hercegnőt. A színésznő 2000. április 11-én, vagyis a magyar költészet napján született. 5 éves korában már iskolai színdarabokban tette próbára színészi kvalitásait, és annyira megtetszett neki ez a szakma, hogy később emiatt ott is hagyta a középiskolát.

Ezt a döntését később sem bánta meg, 2014-ben kapta első komolyabb szerepét a Wonderland című ausztrál romantikus tévésorozatban, azonban az igazi áttörést az Upright hozta meg neki, amiben Meg-et, a szökött tinédzsert játszotta. Utóbbiban nyújtott alakításáért 2018-ban elnyerte Rising Star Award díját.

Most viszont minden bizonnyal még feljebb szárnyalhat a színészi karrierje, hiszen a Sárkányok házánál kiválóbb ugródeszka nem is lehetne a lába alatt. Milly Alcock tulajdonképpen a való életben is egy Targaryen, aki ifjú sárkányként próbálgatja a repülést és a tűzokádást, aztán ahogy egyre jobban kifejlődik és egyre több tapasztalatot szerez, annál ügyesebb és nagyobb lesz ebben a szakmában. A Trónok harca előzménysorozatával pedig most a legjobb helyre biztosította be magát, hiszen Rhaenyra hercegnő kiemelt főszereplője lesz ennek a szériának.

Milly egyébként a való életben is szőke hajú, de merőben máshogy fest a hétköznapokban, mint a Sárkányok házában. Alább láthattok egy "így néz ki valójában"-összeállítást a 22 éves színésznőről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás