promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 49 évesen Cameron Diaz, akibe a 2000-es évek lején fél Magyarország szerelemes volt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lassan 50 éves lesz a díva, a világ egyik leggyönyörűbb színésznője.

Szinte hihetetlen, de idén, pár nap múlva már 50 éves lesz Cameron Diaz, aki még most is a világ egyik leggyönyörűbb és legismertebb színésze, akibe kis túlzással fél Magyarország szerelemes volt a kilencvenes évek és a kétezres évek találkozóján, és persze azóta is. Cameron Diaz a világ legjobb és legnagyobb, és persze legfalkapottabb színészeivel készített közös filmeket a karrierje során. Tom Cruise-zal például többször is játszott közös filmben (többek között a Kéjjel-nappal című akcióvígjátékban), illetve az ikonikus alkotásban, a Charlie angyalai című filmben is szerepet vállalt.

De felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi alkotásban töltött be kisebb vagy nagyobb szerpeket az évtizedek során.

A részben kubai származású színésznő, korábbi fotómodell még a a nyolcvanaes évek derekán kezdte karrierjét, már a legnagyobbakkal karöltve lépett fel a kifutókra, és nem sokkal rá a rivaldafényre úgy döntött, hogy filmes karrierbe kezdett. szinte nulla tapasztalattal a zsebében ment el a Maszk című film castingjára, majd nem sokkal rá már a zseniális Jim Carrey oldalán láthattuk őt a filmben.

Majd 8 évvel ezelőtt váratlan bejelentést tett, azt mondta, hogy nem forgat több filmet. Visszavonult, és ehhez tartotta is magát sokáig, ám most eljött a nagy visszatérés pillanata, 2023-ban valószínűleg már láthatjuk őt a Netflixen egy csúcsprodukcióban, méghozzá Jamie Foxx oldalán.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás