promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli: váratlan fordulat a TV2-nél, óriási bejelentést tett a csatorna
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban már közölték, hogy nagy bejelentésre lehet számítani, ez végül meg is történt.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a Blikk úgy értesült, hogy Kulcsár Edina babát vár, így pedig a TV2 egyik csúcsprodukciójában, a Dancing with The Stars című táncos műsorban valószínűleg nem tud majd résztvenni a következő évadban, amelyben többek között Andrei Mangra és Rubint réka is fellép (ITT a teljes névsor). A lap is firtatta ezt, közben a TV2 már korábban tett tett egy bejelentést, hogy ma délben jön majd egy nagyobb bejelentés.

Meg is érkezett.

A csatorna bejelentése pedig tényleg arról szólt, hogy a Dancing with The Stars-ban szereplőcsere történik majd, és Kulcsár Edina helyét egy másik magyar híresség veszi majd át a műsorban, amely az ősz egyik legnagyobb dobásának ígérkezik Magyarországon a televízióban.

A TV2 először Instagram-on közölte a váratlan bejelentés gondolatát, a poszt alatt pedig nagyon sokan elkezdtek már akkor találgatni, hogy vajon miről szól majd a bejelentés, sokan gyanakodtak arra, hogy az egyik szereplő visszalépéséről lesz majd szó. És igazuk lett, ugyanis most kiderült, hogy a Dancing with The Stars harmadik évadában, amire már csak pár hetet kell várni, Kulcsár Edina helyett Berki Mazsi vesz majd részt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás