promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina, Rubint Réka, és ezek a hírességek táncolnak a Dancing with the Stars új évadában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, kik lesznek a Dancing with the Stars 3. évadának szereplői.

Gelencsér Tímea hétfőn a Mokkában bejelentette, hogy este 18:45-kor kiderül, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars 3. évadának szereplői. A TV2 nagyszabású táncos showműsora idén ősszel újra képernyőre kerül, és természetesen idén is hírességek fognak összeállni profi táncosokkal, hogy megmutassák, mit tudnak a parketten.

A szereplők kilétéről korábban már voltak találgatások a közösségi médiában, de voltak olyanok, akikkel kapcsolatban teljesen biztosra ment az internet népe. Rubint Réka például a különleges cipője miatt, Somhegyi Krisztián pedig a jellegzetes köldöke miatt bukott le idő előtt.

A találgatásoknak azonban most már hivatalosan is vége, hiszen egy sajtótájékoztató keretében bejelentették, hogy kik lesznek az idei versenyzői, továbbá fény derült a műsorvezetők és a zsűritagok kilétére is. A közvetítés nagyjából 10 perc késéssel kezdődött, aztán úgy 5 percig két tükörnyuszinak öltözött táncos ugrabugrálását kellett néznie azoknak, akik erre szentelték a hétfő estéjüket.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója ezek után bejelentette, hogy idén ősszel két nagyszabású műsort indítanak, a Sztárban sztár leszek és a Dancing with the Stars új évadát. Kiderült, hogy a táncos műsor vezetői idén is Lékai-Kiss Ramóns és Stohl András, az online műsor házigazdája pedig Gelencsér Tímea lesz.

Az idei versenyzők között van Kulcsár Edina, Vavra Bence, Pap Dorci, Bárdosi Sándor, Zimány Linda, Iván Bence, Rubint Réka - aki Andrei Mangrával fog táncolni -, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél, és Kökény Attila.

A versenyzők bemutatkozó videóit alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás