promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolog került elő a Balaton mélyéről, misztikus csoda történt a magyar tengernél
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az a történet, amely azonnal feldobja a napodat, és hirtelen jobb kedved lesz.

Elképesztő sztorit osztott meg a Blikk, amely egy családról szól, akik még két évvel ezelőtt elvesztettek valami nagyon fontosat a Balatonban, de a csodával határos módon két év múlva megtalálták azt. Elképesztő, hiszen a Balaton homokjában egy apró tárgyat megtalálni olyan, mint tűt a szénakazalban, de úgy tűnik, hogy néha igenis van erre realitás.

A család még két évvel ezelőtt Balatonföldváron nyaralt, amikor a vízben játék közben a feleség elvesztette a jegygyűrűjét, kereték, de végül nem találták meg ezt az érzelmileg is nagyon fontos tárgyat. Bégül az édesanya új jegygyűrűt készítetetett magának. Majd két év múlva újra Balatonföldváron nyaraltak, és a legkisebb gyermek a sekély vízben épp kagylókat keresett, amikor hirtelen megtalálta a korábban elhagyott ékszert.

Örömmel újságolta el édesanyjának a hírt.

A lap azt is megtudakolta, hogy honnan tudják, hogy ez valóban az a gyűrű, amelyet korábban elvesztettek. Az édesanya elárulta, hogy van benne gravírozás, amely egyértelművé teszi, hogy az övé. Ráadásul furcsa, de nem is sárgult el. Az édesanya, Andrea, az univerzum simogatásaként könyvelte el ezt a csodát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás