promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérhet Majka zenekarába, és valószínűleg a rajongók is végre ezt szeretnék látni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka zenekarában sokan megfordultak az évek során.

Őrülten mozgalmas volt Curtis és Majka élete mostanában. Ugyebár a legnagyobb beszédtémát az adta, hogy a rapper és Majka szakmailag ismét különváltak.

Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét. Innen az is eldőlt, hogy nem Curtis kerülne vissza szívesen Majka zenekarába – elég korai is lenne.

Azt anno rapper egyik barátja is megerősítette, hogy ennek az egésznek semmi köze nem volt a drogokhoz, majd Curtis is hozzátette, hogy nagyon régóta nem nyúlt tudatmódosítóhoz. Most tiszta lappal akar indítani egy új kezdetet, és csak egyedül szeretne színpadra állni.

Majka köszöni szépen, remekül van: a tévében bármikor látják, a koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, és közben a Forbes is megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján.

Biztosan sokan emlékeznek Majka egykori énekesnőjére, Kollányi Zsuzsira, aki anno hét évig volt a produkció része, és tényleg imádta a közönség. Zsuzsinak érkeztek a gyerekei, így az énekesnői poszton Nika váltotta, aki végül a zenekar része is maradt.

Kollányi Zsuzsinak rengeteg fellépése van, és mondjuk úgy, hogy túl van az anyaság kezdeti nehézségein, ettől függetlenül ismét szívesen zenélne együtt újra Majkáékkal.

„Most úgy érzem, visszamennék Majkához, ha hívna. Szerettem azt az időszakot, amit együtt vittünk végig, és örömmel tölt el, hogy ehhez én is hozzájárulhattam. Már nincsenek bennem tüskék, csak a jóra és a szépre emlékszem. Bár nem tartom a kapcsolatot szinte senkivel abból a társaságból, azért én is látom, hogy mennyire sikeresek, és őszintén mondom, hogy örülök neki”

- nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi Majd és Curtis szakításáról annyit mondott, hogy mind a két előadónak erős személyisége van, és két dudás nem fér meg egy csárdában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás