promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis megmutatta új csúcsmodern csodaautóját, le fog esni az állad legalább kétszer
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő gyönyörűség.

Curtis kapcsán az elmúlt időszakban Magyarországon a média Majkával való szakításával volt tele, a két rapper úgy döntött, hogy külön utakon folytatják tovább karrierjüket. Ám nemcsak negatívabb hírek érkeznek a rapperek háza tájáról, hanem bizony pozitívak is, nemrégiben Curtis ugyanis megmutatta az új jövevényt, az új csodaautóját, amelytől legalább kétszer is le fog esni az állad.

Az új autók néha tényleg olyanok, mint a családtagok, a média pedig rengetegszer számol be róluk olyan esetben, amikor bizony valamelyik sztár vagy celeb új szponzorautót kap, vagy éppen vásárol egyet. Sőt, az újságírók néha még azt is lenyomozzák, hogy a csodaverdának mennyi a piaci ára Magyarországon.

Az új autók bemutatása a közösségi térben pedig egy új műfej lett, sokszor még egy kis közösségi média esemény is társul a nagy leleplezéshez, amelynek keretében a sztárok átveszik, megpillantják az új járművűket. Az ezekhez kapcsolódó őszinte és meglepő pillanatok pedig mindenkit érdekelnek. Az egyik leghíresebb ilyen leleplezés az elmúlt évben például az volt, amikor Tóth Gabi kapott 12 milliós csúcsverdát. A videó IDE kattintva meg is nézhető.

Most a Ripost szúrte ki, hogy Curtis egy új Instagram Storyban mutatta be vadiúj járművét, a lap pedig annak is utánajárt, hogy az Audi listaára 26 millió forint. Curtis Audijáról a Ripost oldalára kattintva láthattok fotókat is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás