promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi 12 milliós meglepetést kapott Krausz Gábortól – videó
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem akármilyen meglepetéssel készült Tóth Gabinak, hiszen egy új autóval kedveskedett neki.

Tóth Gabi és Krausz Gábor már két éve házasok, és úgy tűnik, hogy minden rendben van köztük. Nagy boldogságban nevelik együtt közös gyermeküket, Hannarózát, akit csak ritkán mutatnak meg a világnak. Az énekesnő egy elég nehéz időszakot hagyott nemrég maga mögött, de szerelme végig mellette volt és támogatta őt, most pedig egy hatalmas ajándékkal kedveskedett neki: intézett számára egy minimum 12 millió forintot érő Jeep Renegade-et.

„Gáborom sokszor meglep apróságokkal, de erre most nem számítottam. A Jeep Magyarország - Renegade nagyköveteként mostantól környezettudatosabban, ezzel a gyönyörű matyó hímzésmintájú autóval szerzünk új családi élményeket. Köszönöm”

– írta Tóth Gabi.

A híresség nagyon meglepődött az autó láttán, hiszen nemcsak matyó hímzéses minták díszítik, hanem az is rá van írva, hogy „Tóth Gabi”, szóval igazán testreszabott modellt adott át neki Krausz Gábor, aki úgy készült az eseményre, mint egy kommandós a bevetésre – legalábbis erről árulkodik az itt látható videó, amin Tóth Gabi reakcióját is megfigyelhetjük:

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabit az új kocsijával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás