promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp fontos szerepet kapott egy filmben, amiben nem is fogjuk látni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp egy pillanatig sem fog látszódni ebben a filmben, és ennek megvan az oka.

Johnny Depp következő filmje 2023 tavaszán kerül majd a mozikba. Igaz, a Madame du Barry című francia filmnek nem ő lesz a főszereplője, de így sem fogja kisebb várakozás övezni, hiszen ez lesz az első produkció az Amber Hearddel folytatott per óta, amiben láthatjuk a színészt.

Most kiderült, hogy már meg is van a következő projekt, amiben Depp is részt fog venni. A híres olasz festő, Amedeo Modigliani életének egy apró szeletéről szóló filmhez azonban nem színészként csatlakozott, hanem rendezőként. A Modigliani Párizsban töltött, tartalmas 48 óráját bemutató alkotás producerei között van Barry Navidi és Al Pacino is, aki személyesen kérte fel Depp-et, hogy rendezze meg a jövő tavasszal, Európában forgó filmet.

„Mr. Modigliani életének történetét mindig is nagy tiszteletben tartottam, és számomra is nagyon megtisztelő, hogy én rendezhetek belőle filmet. Az élete tele volt nagy nehézségekkel, de végül felülkerekedett rajtuk - ez egy olyan univerzális történet, amivel minden néző azonosulni tud”

- fogalmazott Johnny Depp, aki 1997 óta most először fog nagyjátékfilmet rendezni. Annak idején A halál ára című drámát készítette, amiben Marlon Brandoval együtt játszották a főszerepeket.

Barry Navidi szerint Johnny Depp egy igazi művész elképesztő látásmóddal, akinél jó kezekben van ez a projekt. A producer korábban a Divine Rapture című rövidfilmen dolgozott együtt a színésszel, és nagy álma volt, hogy egyszer ismét vele dolgozhasson. Mint azt Navidi elmondta, a Modigliani életéről szóló színdarabot Al Pacino mutatta meg neki, és azonnal beleszeretett. Ugyanakkor hozzátette, hogy ez nem egy életrajzi film lesz, hiszen csak 48 órát ölel fel a festő életéből.

2004-ben már készült egy életrajzi film Amedeo Modigliani-ról, amiben az Oscar-díjra jelölt Andy García alakította az olasz festőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás