promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál felismerhetetlen lett Johnny Depp: hosszú, ősz hajával sokkolta a rajongóit
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Deppre rá sem lehet ismerni.

Johnny Depp karrierje megfenekleni látszott, miután volt felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg. A színész egyik pillanatról a másikra vesztette el a szerepeit, kirúgták a Legendás állatok-szériából, valamint a Disney is kijelentette, hogy nem szándékoznak vele a továbbiakban együtt dolgozni sem A Karib-tenger kalózaiban, sem más projektekben.

Miután a bíróság Johnny Depp javára döntött, felröppent a pletyka, hogy a Disney megkereste őt és könyörögtek neki, hogy térjen vissza Jack Sparrow kapitányként. A pletyka szerint a cégbirodalom brutálisan nagy összeget, 301 millió dollárt ajánlott a színésznek, ez azonban hamar megcáfolásra került.

Mindazonáltal nem kell sokáig várnia a rajongóknak, hogy ismét egy Johnny Depp-filmre ülhessenek be a mozikba. Valószínűleg ennek a botránynak és pernek köszönhetően a Madame du Barry című francia filmet elképesztő várakozás fogja övezni, hiszen Johnny Depp most egy kivételesen nagy húzónév a produkcióban.

A színész XV. "Hőnszeretett" Lajos királyt alakítja majd a Jeanne du Barry-ról szóló filmben, aki Lajos király utolsó szeretőjeként vált ismertté, és a francia forradalom alatt végezték ki.

A 18. században játszódó produkció három hónapos forgatása idén nyáron veszi kezdetét Franciaországban, többek között a versailles-i kastélyban. A francia rendező (Polisse és Az én szerelmem), forgatókönyvíró és színésznő, Maïwenn (Az ötödik elem, Szeretni bátorság) nem csak rendezője a filmnek, hanem ő játssza a főszerepet is. A történet az 59 évig uralkodó francia király és harmadik szeretője: Madamme du Barry kapcsolatát mutatja be. Nemrég felkerült az internetre egy kép, amin Johnny Depp látható, mint a bekötött szemű XV. Lajos király.

A filmben szerepet vállalt Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben, Álmodni mindig lehet) és Noémie Lvovsky (A kis Nicolas és az elveszett kincs, Hogyan legyél jó feleség?) is. A Madame du Barry 2023 tavaszán kerül a mozikba, amit Magyarországon az ADS Service forgalmazásában láthatunk. Kétségtelen, hogy ez a film lesz Johnny Depp nagy visszatérése; nem kizárt, hogy emiatt az alakítása miatt begyűjthet majd egy újabb Oscar-jelölést, és talán most végre megkaphatja az Aranyszobrot is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás