Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rossz hírt kaptak az Avatar rajongói, de számítani lehetett rá

Rossz hírt kaptak az Avatar rajongói, de számítani lehetett rá

Zene, Film & Kultúra

Rossz hírt kaptak az Avatar rajongói, de számítani lehetett rá

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:52

A Disney szó nélkül eltüntette az Avatart.

Decemberben mutatják be a mozikban a 2009-ben debütált Avatar régóta várt második részét, A víz útját, ám előtte még James Cameron és a Disney újra moziba küldi az első etapot, hogy még több pénzt gyűjtsön be magának, és még inkább stabilizálja helyét a jegybevételi listán, aminek legfelső dobogójáról rövid időre a Bosszúállók: Végjáték letaszította.

Érdemes lesz nagyvásznon újrázni az Avatart, hiszen a na'vik újramasterelt képpel és hanggal fogják szeptember 22-én újra meghódítani a világ filmszínházait. Magyarországon immár harmadik alkalommal lesz mozis bemutatója a filmnek: először 2009. december 17-én, majd 2013. október 31-én 4DX-ben is műsorra tűzték.

Természetesen sem a Disney, sem James Cameron nem akarja, hogy az újra bemutatásra kerülő Avatarnak bárhol és bármilyen formában lenne "konkurenciája", ezért a Disney+-ról szó nélkül, gyorsan eltávolították. Ez azt jelenti, hogy a Disney+ előfizetői most egy darabig biztos nem fogják megtalálni ezt a filmet a streamingszolgáltató kínálatában, és egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet vissza.

Az Avatar folytatását, A víz útját december 15-től fogják vetíteni a magyarországi mozikban. A második rész első előzetese alább tekinthető meg magyar szinkronnal.

Borítókép: Profimedia