promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszantó hírt kaptak a Batman rajongók - Veszélyben Robert Pattinson visszatérése?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A stúdió egyre furcsább döntéseket hoz, ez az őrület pedig már a Batmanhez is elért.

Márciusban mutatták be a Matt Reeves által rendezett Batman című filmet, amiben Robert Pattinson alakította a DC képregényhősét. Először megrökönyödtek az emberek, mikor kiderült, hogy az Alkonyat szépfiúja lett az új denevérember, de később bebizonyosodott, hogy remek választás volt, hiszen az alkotás elképesztően jó lett, és óriási sikert aratott – nem csoda, hogy a stúdió egyből berendelte a folytatást, de úgy tűnik, hogy korai volt az öröm.

A Warner az utóbbi hetekben több megkérdőjelezhető, és egyben felháborító döntést is hozott, hiszen elkaszálta a már leforgatott Batgirl filmet, illetve a Scooby című animációs mese folytatását is, ami nagyon kiakasztotta a rajongókat. A stúdió azzal indokolta ezeket az elhatározásokat, hogy komoly átalakításokat eszközöl a stratégiában, és jelenleg ez számít a jó lépésnek – de most olyan hír kezdett terjedni, ami tényleg érthetetlen.

Már hivatalosan is bejelentették a Batman folytatását, de a fejesek most úgy döntöttek, hogy inkább kérdésessé teszik a dolgot, ami azt jelenti, hogy Matt Reeves továbbra is dolgozik a második részen, de az még egyáltalán nem biztos, hogy el is fog készülni – ha rá is bólint a Warner, akkor is még sok-sok évet kell várnunk a szokásos 2-3 helyett, vagyis az egész szituáció rettenetesen dühítő.

A Batman egy olyan film volt, amit a kritikusok és a közönség is imádott, ráadásul nagyon-nagyon sok pénzt hozott, így valóban érthetetlen, hogy lehet így teketóriázni azzal kapcsolatban, hogy legyen-e folytatás. Főleg annak tudatában, hogy Matt Reeves és Robert Pattinson is visszatérne, ráadásul Jokert is elkezdték felépíteni a háttérben, szóval minden adott, hogy a második rész még az elsőnél is jobb legyen.

Hamarosan valószínűleg kiderül a Batman folytatásának sorsa, de ha van esze a stúdiónak, akkor nem szórakozik a projekttel, hanem azonnal hozzávágja a készítőkhöz a kívánt összeget, és hagyja, hogy ismét alkossanak egy fantasztikus filmet – addig is itt lehet megnézni a Batman előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás