Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Idegbeteg Hitler-majom riogatja a gyerekeket, hogy ne ugráljanak az ágyon

Idegbeteg Hitler-majom riogatja a gyerekeket, hogy ne ugráljanak az ágyon

Zene, Film & Kultúra

Idegbeteg Hitler-majom riogatja a gyerekeket, hogy ne ugráljanak az ágyon

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:11

Ha a gyerek ugrál az ágyon, becsenget a Hitler-majom, és alaposan megreguláz.

A kisfiam imádja a gyerekdalokat. A jól ismert, magyar dalocskák mellett nagyon szereti az angol nyelvű nótákat is, köztük a Five little ducks-ot (Öt kiskacsa), az Old Macdonald had a farm-ot (Öreg Macdonald-nak volt egy farmja), és a Five little monkeys-t (Öt kismajom). Utóbbiból a FlickBox Studios is készített egy feldolgozást, ami igen egyedi, egyben bizarr módon próbálja megtanítani a gyerekeknek, hogy miért ne ugráljanak az ágyon.

A gyerekdal szövege pontosan ugyanaz, mint a többi verzióban, csupán a kerettörténetben történt egy furcsa változtatás. Ugyebár a dalocska arról szól, hogy öt kismajom ugrál az ágyon, az egyik leesik és beveri a fejét. Kijön az orvos, aki annyit mond, hogy a majmok ne ugráljanak többet az ágyon. Utána négy kismajom ugrál az ágyon, még egy leesik és beveri a fejét. Az orvos újra kijön, és ugyanazt mondja. Ez megy egészen addig, amíg mind az öt kismajom le nem esik, és meg nem tanulják, hogy nem szabad ugrálni az ágyon.

Az alábbi verzióban azonban nem egy mezei majomdoktor jön ki a házhoz, hanem egy jellegzetesen befésült, bajuszos, idegbajos egyed, aki nemcsak külsőleg, de jellemvonásaiban is a megszólalásig hasonlít a rettegett náci diktátorra, magára Adolf Hitlerre.

Akárhányszor jelenik meg ez a majom az ajtóban, rögtön a Führer jut eszünkbe, ráadásul minden alkalommal egyre mérgesebben jön ki a sérült kismajmokhoz, a végén aztán már szó szerint őrjöngve, idegbeteg módon regulázza meg az ugrabugráló bajkeverőket. Az alábbi videóban ti is megnézhetitek, hogyan tanítja Hitler-majom a gyerekeket arra, hogy ne ugráljanak az ágyon.

Borítókép: YouTube (screenshot)